Tüm Okurlarımıza Güzel bir açıklama!

Değerli abonelerimizin ve müstakbel okurlarımızın dikkatine!

Cafcaf yönetimi ve ekibinin çileli bağımsızlık mücadelesi nihayet tatlı bir şekilde sonuçlanmıştır!

Bundan önce çıkış tarihimizi 24 Ekime, 3 Kasıma ertelemiştik!

En son olarak da 1 Aralık tarihinde çıkacağımızı söylüyoruz!

Bu gecikmeleri keyfi yapmadığımızın anlaşıldığını zannediyoruz!

Amacımızın güçlü bir mizah dergisi olduğunu biliyorsunuz!

Tüm kavgamız üç ay beş ay çıktıktan sonra derginin kapanmaması idi.

Şimdi Kasımın 4′ü itibarıyle yaşadığımız hayırlı görüşmeler sonucu Cafcaf o hedefine ulaşmış konumda!

K.İ.M. Anonim Şirketi’nin bir yayın organı olarak 1 Aralık’ta bayilerde, kitapçılarda ve abonelerimizin evlerinde olacağız inşaallah!

ASIM GÜLTEKİN-CAFCAF DERGİSİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ

not:

Dergimize 20 liraya abone olanlar değişen abone fiyatımızdan etkilenmeyeceklerdir!

1 Kasımdan sonra abone olmak isteyenler 30 liraya abone olabilirler! Abone ücretini yatırabileceğiniz hesap numaraları sitemizden duyurulacaktır!


Tüm Okurlarımıza Güzel bir açıklama! için 61 yorum

  1. yav kardeşim 1 kasımmı kaldı kasım bitecek ortada dergi yok sen kalkmış hala diyorsunki 1 kasımdan sonra bilmem ne önce şu derginin bi ucunu gösterin. cafcaf edip duruyorsunuz olmazki böyle sabredemiyoruz artık bir ışık yakında içimiz rahatlasın

  2. Eee, dergi ne zaman geliyor ondan haber verin.

  3. ABDULLAH UĞUR UYSAL

    Daha önce abonelik yapmıştım, ancak kabul edilip edilmediği hakkında bir bilgi gelmedi. para da istemiyorsunuz, nasıl anlayacağız abıne olup olmadığımızı. Ben ilk çıktığınızda da almak istemiştim, ancak ek olarak verdiğiniz için almadım. Tarafıma bir mail atarsanız, abone olup olmadığımı anlayacağım. Ayrıca adres bilgilerimi de güncellemek istiyorum. Telefon numarası gerekiyorsa 0505-5228788. Lütfen, cevap bekliyorum

  4. Kardeşim 1 kasım demiyor okumanız yok mu? 1 aralık ta çıkacak diyor. Keyiflerinden geciktirmiyorlar herhalde

  5. Yahu abonelik ücretlerini yaysat dağıtımcıları evimize gelince ödemiyor muyuz? Banka zorunlu mu? Yani gazete ücreti gibi değil mi?

  6. Allah utandırmasın, http://www.rahmetforum.com ana sayfasından link verdim. dergiyi bekliyoruz. geç olsun, temiz olsun. 1 aralık 1 ocak’a da sarksa, 1 ocak, 2010′a da sarksa, veya hiç çıkmasa dahi destekçinizim.

  7. bir de dergiyle beraber 10-20 tane çıkartma verseniz onlara çalıştığımız yerlere, otobüslere, otobüs duraklarına, okul çantalarına vs yapıştırarak tanıtıma katkıda bulunabiliriz. ve mouse ped’ler falan.

  8. ahmet haksever

    Lütfen bir an önce çıkartın artık dergiyi. Yarattığınız heyecanı bir an önce aboneliğe dönüştürmek için dergiyi görmeliyiz. yoksa çıktı çıkacak çıktı çıkacak aaa yok yo ÇIKMAYACAKA DÖNECEK. :) )

    Allah yardımcınız olsun.

  9. ya hakikaten BU BANKA ŞARTMI YANİ KAPIDAN ÖDEYEMİYORMUYUZ ? ayrıca ilk dergi ne zaman geliyor ? Bekliyoruz ! …

  10. hayırlı olsun

  11. ha şöyle olan biteni bizde öğrenmek istiyoruz 3 defa tarih değişiyor hiç bir açıklama yapılmadan ve bizde merak ediyoruz. çünkü karınca kararınca dergimize sahip çıkmak istiyoruz. Asım abi. bu arada anladığım kadarıyla işin ekonomik boyutunu daha sağlam yapmışsınız. hayırlı olsun. Allah yolunuzu açık etsin

  12. dergimi istiyorum…acele..

  13. Allah yardımcınız olsun. 1 Aralıkta beyaz kar tanelerinin müjdecisi olarak evimize bekliyoruz… Cafcaf’ı tabiki:))

  14. Neden halen bir bilgi verilmiyor ücretimizi nasıl ödeyeceğimize dair?

  15. kardeşim internet sitenizden üye oldum ama herhangi bir bilgi mesajı bile gelmedi bana.ne yapacağız şimdi.ücretinizi ne zaman , nasıl ödeyeceğiz kesin bir bilgi versenize ya hu..adamın asabını bozmayın kardeşim yazık değil mi yani bize:d:d:d

  16. hadi gari…kapı gözlemekten telef oldum…bir cıngar,bir deve,…olamazsanız benden çekeceğiniz var…evvela eğilmeyeceksiniz…konjektör sizi bağlamayacak…merkez olacaksınız…herkes cafcaf bu konuda ne dedi diye bekliyecek…………………………

  17. Kenan KAMÇILIÇAVUŞ

    Yobazdan mizahçı olmaz. aylardır kırk bin aboneden bahsediyorsunuz ama hala 2500′ü bile bulamadınız. Türkiye’de kırk bin yobaz var tabi ama onlar da mizahın ne olduğunu bilmediği için siz 40 bin diye yırtınırken dönüp bakmıyorlar bile..sizin gibi tarikat everinde beyincikleri yıkanmış tiplerin yapacağı işler değil bunlar, özgür düşünebilen adam yapar mizahı.

    Kenan KAMÇILIÇAVUŞ

  18. kenan kamçılıçavuş kardeş;

    hadi yobaz olduğumuzu kabul edelim:

    1-bu sizin ilerici olduğunuz anlamına gelmez

    2-özgür düşünceden dem vurmuşsunuz.özgür düşünmek elalemin karısına kızına bacısına ağza alınmayacak laflar sıralamaksa evet özgür düşünemiyoruz.bu sözleri sarfderek annenizi, bacınızı, varsa kızınızı müstehcenlik pazarında pazarlığa çıkarmış bulunmaktasınız.

    3-sizin özgürlük anlayışınızda birinin özgürlüğünün başladığı yerde bir başkasının özgürlüğü sınırlanmış oluyor.bizim özgürlük anlayışımızda kişisel ve toplumsal özgürlüğe beraber özen gösterilir.

    4-evet, aylardır 40 bin olmak için uğraş veriyor olabiliriz bu bizim için bir zevktir.biz çalışırız başarılı kılacak olan ALLAH ‘tır.bundan dolayı mutluyuz ve çalışmaya devam edeceğiz.bu sözleriniz aynı zamanda korkaklığınızın ve yılgınlığınızın kanıtıdır ki kumaşınızın kalitesini belirliyor zaten.

    saygılarımla kardeş

  19. En büyük özgürlük Allah’a kul olmaktır. Allah’a kul olmayan kula kul olur Kenan!
    tarikat evlerinde beyinler yıkanıyor hem de yıkanan beyinler çok temiz oluyor! İyi ki de yıkatmışım!
    hangi dergiler özgür düşünebiliyor acaba? 28 nisan muhtırasını, ergenekon terör örgütünü göremeyen, bir çift laf edemeyen leman, penguen,uykusuz mu özgür düşünüyor? erdoğan dava açınca ciyak ciyak bağırıyorlardı düşünce özgürlüğü fln diye. akpartiye dava açılınca havalara uçanlar mı özgür?
    piyasadakilerin alayı kolpa muhalif. kemalizm üstü hafif solumsulukdur yaptıkları. bundan ileri gidemezler.
    iktidar karşıtı olmak demek hükümet karşıtı olmak demek değildir. bu ülkede yargı-asker oligarkına karşı olması gerekir muhalifim, özgürüm diye takılanların.

  20. insanlar burada belli bi amaç için varlar.islami mizah dergisi çıkarmanın peşindeler.islamcıları yobaz olarak görmekteyseniz neden buradasınız?neden o yobazların kurduğu bi siteye üye oldunuz ve eleştirmek için başka dergi mi bulamadınız?!

  21. he arada 2500 bulunulmuş:):)

  22. Ah be cafcaf nerelerdesin? hani söz vermiştin bize, aşıklarına aylar önce geleceğim diye..Kapında bekledik günlerce bu dünyası kararmış mizah dergilerine güneş ol diye…Cinsellikten öte kafası çalışmayan kendilerini mizahçı sanan eli kalemlilere örnek ol diye, onaları ışığınla aydınlat diye..Siz yabzsınız sizden mizahçı olmaz diyenlerin önüne seni atalım diye.. ve cafcaf hala kapında bekliyoruz seni..lütfen bu bekleyiş son olsun…Aşkımzı doya doya yaşayalım seninle…selam ve dua ile

  23. doğancan bedir

    kenan kardeşim asıl sizin beyinleriniz yıkanmış.sizin durumunuza acıyorum.gözleriniz var ama göremiyorsunuz,kulaklarınız var ama duyamıyorsunuz.bunlar işte Allah-u Teala(c.c.)’nın size cezası.size İslam’ı göstermeyerek cezalandırıyor.Siz gidin Ermeni olun,gidin Hristiyan olun…ben burada ermenileri veya hristiyanları aşağılamıyorum.sadece yanlış yolda olduğunuzu açıklıyorum…neyse ne kadar anlatsam halen bizim yobaz sizin ileri görüşlü,çağdaş,medeni olduğunuzu düşünecekseniz…Allah’tan ümit kesilmez inşallah sizde bir gün doğru yolu bulursunuz.saygılarımla…

  24. Kenan diyarında bir keçi, bir koyunun sudan atlarken kıçını görür.E tabi keçilik yapacak ya; hangır hangır gülmeye başlamı, la koyun senin dötünü gördüm, demeye başlamış.
    Dötü her daim açık bir keçinin gülmesi ancak üfürükten teyyare kavlince olur ki bu ülkede mizah kültürünü uçkur altı yontma taş çağında zanneden omurgasızlar gülsünler.gülmek iyidir.Bakarsınız diş çıkarmaktansa gülmenin insani bir edim olduğunu anlar ve “Allaha inananlar” onlaramizahın özünde alıştıkları yalanlar dışında hakikatler olduğunu da öğretirler.

  25. size katılıyorum doğan bey:)

  26. sabri KALYONCU

    kenan KAMÇILIÇAVUŞ vazifeni adamgibi yap vur dedikse öldürme..

  27. aboneliği ucuza geitrdik, beklediğimize deydi vallaha =D

  28. Çıksın, çıksın; Cafacaf çıksın. Artık bayilerden alabilelim.

  29. Bu arada, buraya aşağılamak, hakaret etmek, saldırmak için uğrayan “beyincik”lerini aldırmış “kenan”cıkları, sağ yanaklarımızda alaycı bir tebessüm ile karşılayalım… Çok pis “özgür” düşünen, cinsellik konusunda çok gelişmiş bir zeka şahikası olan, kof sol mizah dergilerini de gördük, bıktık, hoşçakal dedik ;)
    Hem beğenmiyorsan neden geliyorsun bu siteye; Ha “kenan”dırt git bae!!!

  30. doğancan bedir

    Teşekkür ederim fikirlerime katıldığınız için Elif hanım.Allahu Teala(c.c.) inşallah onlarada doğru yolu gösterir ne diyeyim başka :) biz elimizden en geliyorsa yapıyoruz olmadı dua ederek yapıyoruz olmadı kalbimizden isteyerek yapıyoruz.

    Yavu şu dergi çıksada bi kendimize gelsek şu zor zamanlarımızda yüzümüzde bir tebesüm olsa…ama sizde haklısınız zor tabi adam akıllı bir dergi çıkarmak…

  31. 1 Aralık’ta çıkacağınızı söylüyorsunuz demek. En azından Samsun’a çıkamadınız. Nerede dergim?

  32. evet yobazım evet tarikat evlerinde beynim yıpranmadan kokuşmadan yaftalamadan tertemiz bir şekilde yıkandı apak olmuştur inşallah. iyiki beynim yıkandı da bana yobaz diyenlere susup dua ederek mukabele etme komutunu veriyor.o yıkanmış beynim dur elbet bu devran da dönecek çok yakın diyor. mizahtan espriden anla(ma)yan birtakım yobazlar dergi çıkarmış hem de pek cafcaflı ne güzel. anlamadıkları halde o kadar cafcaflılar ki özgür beyinler bile duymuş da yorum yapmış. varsın 40bin olmasın. kemmiyet değil keyfiyettir önemli olan.anlamayan özgür beyinler için tercümesi=sayı değil kalite önemli olan.zaten aman da biz kaç kişiymişiz hele bi bakalım gibi dertlerimiz yokki.ne de olsa ilahi ferman “inananıyorsanız üstünsünüz “demiyor mu.

  33. Bu yönetim nerede yahu. Panele girip yorumları onaylıyorlar, ancak iki e-postaya iki satır cevap yazmıyorlar. Daha önceki epostalarıma bir iki gün içerisinde cevap vermişlerdi halbuki.

  34. AKP OLMASIN YETER

    Gayet güzel bir dergi olmuş, gayet güzel bir dergi olmuş beyin yıkamak için…

    Atatürk sizi görseydi ne derdi BİLİYOR MUSUNUZ? Alırdı ve o dergiyi yırtardı… siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz? Bir türk halkı olarak bu dergiyi kınıyorum, eğer biraz kendinize saygıız varsa bu yorum orada kalır…

  35. “Bir türk halkı” olan zatı yüzümde alaycı bir tebessümle karşılıyor, bahsini ettiği kişinin arkasına saklanmamasını salık veriyorum. Eğer kendine bir miktar saygın varsa, yorumcuklarını mantık süzgecinden geçirir, kendini küçük düşürmezsin ;)

    Bu dergiyi yırtarmış, ama hangisi yırtardı diyesi geliyor insanın. Beton olan mı, yoksa diğerlerinden birisi mi? Beton olan emin ol yırtardı, ne de olsa sadece bayağı bir reprodaksiyon, beyinleri esir almak için…

  36. evladım kaç yaşındasın sen ya?:)
    Beyninizi böyle mi yıkıyolar sizin? bak naap biliyo musun
    git eve.. sonra de ki annene babana “annecim babacım ben bi bok bilmiyomuşum. bi abi söyledi. bitek atatürkü sevmeyi tayyibe sövmeyi bir de bütün müslümanları akpci biliyomuşum niye öğretmediniz bana başka bişey”…
    Eğer onlar da cevap veremezse anneannenle babaannene sor bakiim onların sütü mü bozuk?

  37. Cafcaf dergisine, bol mizahlı ve bol tirajlı başarılar diliyorum.

  38. aydın doğanın maddi ergenekonun manevi desteğiyle chpnin yalakalığını en komik haliyle yapanlara kapak olması dileğiyle :)

  39. mustafa metiner

    Selamün Aleyküm. siteyi gezdim ve çok beğendim.ancak dergiyi daha alıp okuyamadım.en kısa sürede inşallah alıcam.güzel bi iş çıkardığınıza eminim ama.şimdiden ellerinize sağlık beyninize nefesinize sağlık.ancak yorumları okudum da hemen saldırmışlar kendilerini Atatürkçü olarak tanıtan zavallı bi çareler.özellikle şu AKP OLMASIN YETER DİYEN IQ su düşük arkadaş.bu tip insanlara bi kaç sözüm var.hemen belirtiyorum ancak konu dışına çıktığım için şimdiden olumlu yorum yapan arkadaşlardan ve olumsuz da yorum yapan ancak bunu edebiyle yapan arkadaşlardan özür diliyorum.

  40. @ AKP OLMASIN YETER ismiyle yazarak ismini gizleyen arkadaşımızın mizahi yaklaşımını kutluyoruz. Önerdiği üzere dergide ATATÜRK SİZİ GÖRSEYDİ NE DERDİ köşesi yapması için kendisini dergiye davet ediyoruz.

  41. Ahlâksızları gülerek cezalandırabilme fırsatını verdiğiniz için teşekkürler. =)

  42. mustafa metiner

    ilk kez sağduyulu bi mizah dergisi çıkıyor.hemen hemen mizah dergileri bazı görüşlerin etkisi altındadır ve ne olursa olsun eleştiri yaparlar çıkarları uğruna.buna da demokrasi, fikir hürriyeti derler.ancak bi grup genç arkadaş güzel bi çalışma yapınca hemen Atatürkçülüklerini dile getirirler.Atatürkçülük onları bütün ettiklerinden feragat ettirir çünkü.

  43. (DÜZELTİLMİŞ)

    Önce Atatürk senin yazdıklarını okusaydı acaba ne derdi? “Bir Türk Halkı” nasıl bir cümledir? Bir kişi Türk halkı olabilir mi? Türk halkı adına yada Türk halkından biri mi demek istedin? Yada Türk halkının tümünü tek başına mı temsile kalktın? Her neyi anlatır anlatsın yanlış ifade.
    Türk halkına gelince sen ne kadar ürk halkı isen bu arkadaşlar da o kadar Türk halkıdır, bir türk halkı (sen) öyle düşünüyorsun, başka bir Türk halkı (bu arkadaşlar) da böyle düşünüyor
    Atatürk görseydi ne derdiye gelince şu aralar herkes Atatürk yerine mektuplar, düşünceler döşenir oldu sen de kendince Atatürk’e bu dergiyi yırttırmışsın.
    Atatürk’ün döneminde ki kısa bir dönem değildir biliyorsun sadece bir tek kere bir mizah kitabının yasaklandığını görüyoruz ki en özgür toplumlarda dahi sıfır yasak zor olsa gerek. Kaldı ki tek ve tartışmasız bir liderlik döneminde daha fazlasını da yapabilirdi. Daha dün bir bugün iki koltuğa oturanların ne çok mizahi yasak koydurmaya çalıştığını düşünürsek var sen kıyasla.

    Şimdi “Atatürk’e bu arkadaşlar mı zarar veriyor yoksa Atatürk’ü bir yasakçı, bir despot, bir sansürcü gibi görüp gösteren sen mi?”

    Bunu bir düşün istersen.

    Bir diğer konu ise ne mutlu ki bu arkadaşlar mizah yaparak karşı düşüncelerini dile getiriyor. Ne isterdin taşlı, sopalı, satırlı, bıçaklı, kan revan içinde mi düşüncelerini hayata geçirmeye çalışsınlar?

    İyisi mi önce demokrat olmayı deneyip düşünceden, çizgiden harflerden yazılardan korkmamayı öğrenmek.

    Haa beni bu görüşe yakın yada aynı derginin paralelinde biri de sanabilirsin ve dikkate almamak için bu bahanenin ardına sığınabilirsin. Ama adım soyadım yer alıyor kısacık bir araştırma ile burada bu dergi çevresinde toplanan arkadaşlara fikirsel anlamda senden çok daha aykırı yerde olduğumu görmen zor olmayacaktır. Ama senle de aynı noktada olmadığımız da bir gerçek.

  44. Öncelikle hayırlı olsun !Yıllarca sol içerikli dergilere bağımlı olmaktan kurtulduğumuz için mutluyum.Bu güne kadar zaman zaman okumak zorunda kaldık çünkü mizahi ihtiyaçlarımızı bir şekilde gidermek zorundaydık ama;Artık sizlerle bu anlayışımızı edep ve haya sınırları içersinde yine sağlayacağımıza inanıyorum ve rekorlar kıracağımızı biliyorum.Son yıllarda mizah dergilerindeki kasıtlı art niyetli ve güdümlü olarak ne kadar değiştiğini ve yönetildiğini biliyorum inanan insanlara yapılan aşşağılık ve haksız yayınlardan kurtulmak ve gerçek bir mizah dergisiyle buluşmaktan umutluyum.inceledim ve tek kelimeyle harikasınız .kıskananlar çatır çatır çatlasın

  45. sizin saygınız varsa insan edebini hayasını aşağılayan bundan zevk duyan güdümlülere söyleyin durdursunlar 80 yılından beri o dergileri okudum para verdim ama şimdi bu işin edep ve haya sınırlarını zorlamadan yapılanını görünce mutlu oldum o dergilere verdiğim paralara pişmanım o dergiler yok olmaya mahkum sonlarının başlangıcı CafCaf lı olacak…

  46. @admin, hocam siz şu epostalara da cevap verseniz? Ya da aboneliğimi iptal edin. Hoş, zaten dergi gelmedi, ve ayrıca para da göndermedim.

  47. dinci ve gerici bir türk halkı (!) kardeşlerime bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Arkadaşlar bence kimse ‘Akp Olmasın Yeter’ i umursamasın, kendisi galiba çok sinirli, zaten muhattab olacak türkçesi bile yok. Maalesef toplumda böyleleri çok var. Türbana nefret diyenler ya bütün kürtleri öldürmek lazım diyenler zaten türbanlıların hepsi salak diyenler…
    O kadar çok ki, bu arkadaş da o azgın güruhun bir parçası, ben şahsen onlara düşünceleri türban ve ak parti nefretinden öteye geçemeyen, bu ülkede sadece biz türklerin yaşadığını zanneden, ama vatan hayrına kılını kıpırdatmayan zavallılar olarak bakıyorum…
    Eğer atatürk çıkıp gelseydi, bu arkadaşa türkçe öğrenmesini tavsiye ederdi herhalde…
    Saygılar…

  48. eyvah Atatürk’ün baş harfini küçük yazmışım… :)

  49. Mizah muhaliflik ister , iktidar yalakalığı yapan adam mizah yapamaz , gücünüz bu CUMHURİYETİ islam emirliğine çevirmeye yetmez sizle LEMAN,PENGUEN,UYKUSUZ arasında “RAKI”m farkı var o seviyeye çıkamazsınız.

  50. şimdiden penguencileri lemancıları telaş sardı korkunun ecele faydası yok tarihde eski bir anı olarak kalacaklar

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>